10 geweldige babycadeautjes!

Stel, je hebt, net als ik, weinig vrienden met kinderen. En stel dat iemand uit de groep een kindje krijgt. Je vrienden hebben de ballen verstand van kinderdingen en kopen eigenlijk altijd het meest voor de hand liggende… kleding in maat 50. Heel logisch natuurlijk, want wat weet je er nou van als je geen kinderen hebt. Ik maakte me er ook aan schuldig voordat Tessel er was. Met de beste bedoeling natuurlijk! 🙂

Daarom voor alle nitwits onder ons, die binnenkort een kraamcadeautje of babyshower cadeautje moet geven: de 10 handigste babycadeautjes waarmee je iedereen van zijn sokken blaast!  (En die niet een gat in je maandsalaris slaan!)

 • Spenen – een set spenen die opvolgend zijn in leeftijd, dus 1 speen voor de eerste 3 maanden, daarna een speen voor tussen 3 en 6 maanden en als laatste een speen tot 1 jaar!
  Wil je helemaal cool zijn? Dan is het handig om te weten dat je spenen kan bestellen met een naam erop, handig voor op het kinderdagverblijf! Hier kan je ze bestellen: mijnfopspeen.nl
 • Een schone baby – Een goede baby badgel is nooit weg, ik ben zelf gek op Weleda, zowel die voor overdag als die voor ’s nachts zijn heerlijk!
 • Kleding – Wil je graag kleding kopen, mijn ervaring is dat een kleintje even blijft hangen in een maat als ze maat 68 tot 74 hebben. Zelf ben ik ontzettend fan van onesies, maar dan wel die met drukknoopjes tussen de beentjes. Bijvoorbeeld deze van Noeser:
  Noeser, Onesie
 • Sock ons – dit vind ik echt weer een uitvinding! Als je er al bekend mee bent, dan weet je waar ik het over heb. Ben je er niet bekend mee? Check it out! Vanaf een paar maanden ontdekt je kleintje zijn voetjes en zit daar heerlijk mee te spelen en op te kauwen. Resultaat: de sokjes gaan uit en verdwijnen vaak spoorloos! Niets van dat gebeurd als je je kleintje sock ons aantrekt. De gevalletjes lijken een beetje op de slobkousen van Dagobert Duck en werken geweldig. Gewoon aantrekken over de sok et voila, gaat nooooit meer uit! Je hebt ze in twee maten, 0 tot 6 maanden en 6 tot 12 maanden.
 • De Cocobelt – Wat mij betreft dé uitvinding van de eeuw! Ik keek enorm op tegen het zeulen met de Maxicosi, maar met de Cocobelt til je je MaxiCosi als een luxe (ietwat grote) handtas. Het gewicht wordt verdeeld over je schouder en je arm waardoor het echt peanuts wordt om je kleintje mee te nemen!
  babypark
 • Hydrofiele doeken – Ik ben zelf gek op die van de Hema, daar hebben ze ze in twee maten. De kleine hebben een schattig patroontje en zijn in de eerste maanden goed te gebruiken als afdroogdoek, maar ook als inbakerdoek en zelfs als kruikenhoes. Toen Tessel groter was stapte ik over op het grotere (stoerdere) formaat.
 • Oefendrinkbeker van Difrax. Deze heeft een speciale uitsparing voor de neus, waardoor kindjes in de juiste houding leren drinken, maar de uitsparing zorgt er ook voor dat niet al het drinken over de kleine heen gutst.
 • Dookie is een doek met ringen eraan die je aan de kap van de Maxicosi en aan de kap van de kinderwagen kan hangen om zon, sneeuw, regen, wind, etc. buiten te houden! Je hebt hem in een zomer en wintervariant, en met verschillende opdrukken. Een leuk en handig cadeautje!

  cadeautje. dooky

 • De Magic Mat van Tommee Tippee– dit matje heeft een zuignap en zorgt ervoor dat babylief zijn bordje niet meer op de grond kan gooien. Dus geen geknoei! Yay! Daar zijn moeders en vaders zeker weten blij mee!
 • 3 sprouts wasmand– Ik heb deze een keer voor mezelf gekocht, omdat ik hem zo kek vind, maar eigenlijk is dit ook een geweldig kraamcadeau! Deze wasmand kan je als hij vol zit zo meenemen aan de handvatten. Hij ziet er adorable uit in de kinderkamer!
  wasmand, cadeautjes
 Wat vind jij zelf een handig of juist enorm leuk cadeautje om te krijgen? Ik ben benieuwd!

3 Comments on 10 geweldige babycadeautjes!

 1. Mama's Jungle
  27/01/2016 at 21:18 (3 jaar ago)

  Die Cocobelt en Magic mat kende ik helemaal niet, maar het lijken mij echt geweldige cadeaus! goed getipt dus 😉

  Beantwoorden
  • Eve
   31/01/2016 at 11:23 (3 jaar ago)

   De Cocobelt vind ik echt een uitkomst! Want jeetje, wat wordt ze zwaar, haha! En die magic mat gebruiken we nu pas net, ze begint door te krijgen hoe leuk het is om dingen op de grond te gooien, wat ik weer wat minder leuk vind als het haar eten is 😛

   Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: