Als ik Rens Kroes was…

Dan zou ik ook de allerlekkerste gerechten op tafel zetten. Maar ik heb daar vaak simpelweg geen tijd voor. Maar gezond eten staat hier wel hoog op de agenda. En omdat ik graag wat kilo’s kwijt wil heb ik nu ons ontbijt aangepakt. Zodat mijn eetpatroon stukje bij beetje veranderd in een gezond eetpatroon.

Ik wil het ontbijt wat wij hier eten graag met jullie delen!

Een super makkelijk en snel muesli recept
(zonder suiker of andere gekke toevoegingen)
Van a tot z klaar in 15 minuten en het is genoeg voor twee weken!
Oh en had ik al gezegd dat het goedkoop is?

Ingrediënten:
–  Een zak goedkope muesli, waaraan niks is toegevoegd.
–  studentenhaver
–  Kokos schaafsel
–  Agave siroop of Kokossuiker
–  Zonnebloem olie

Verwarm de oven voor op 150 graden. Leg een bakpapier op de bakplaat.

Gooi de zak goedkope muesli in een schaal, voeg daar als eerste de zonnebloemolie aan toe. (naar eigen inzicht) Meng dit goed en voeg daarna de Agave siroop toe. (ook naar eigen inzicht) Weer goed mengen.
Daarna voeg je de studentenhaver en het kokosschaafsel toe, zoveel als je zelf wilt. Meng het weer allemaal door elkaar.

Doe alles op de bakplaat en leg de bakplaat in de oven. Na ongeveer 10 minuten alles even omroeren. Dan nog 5 minuten wachten… Klaar!

Laten afkoelen en in een goed afsluitbare bak of pot doen.

’s Ochtends is dit erg lekker met een beetje yoghurt en wat fruit uit het vriesvak van de supermarkt.

Optioneel kan je er nog choconibs in doen of kaneel! Soms doe ik er ook gedroogd fruit doorheen.

Ik ben benieuwd of jullie het net zo lekker vinden als wij hier thuis!

muesli

 

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: