Contact

Naast The Freshgang ben ik werkzaam als jobcoach, check mijn LinkedIn profiel als je hier meer over wilt weten. Sinds 2013 ben ik naast blogger op The Freshgang.nl ook beheerder van de Werk Afdeling waar ik vacatures verzamel in de regio Amsterdam.

Samenwerken
Heb je interesse om samen te werken, vul dan het contactformulier in. Je kan hierbij denken aan een advertorial, advertentie, winactie of een grotere campagne.

Persinformatie
Persberichten en invites betreffende kids en lifestyle kunnen naar mij gestuurd worden via het contactformulier.

Beeld op The Freshgang

De meeste foto’s zijn door mij gemaakt, in sommige gevallen maak ik gebruik van stockfoto’s. Als ik een foto van een product gebruik probeer ik altijd naar de originele bron te linken. Mocht het zo zijn dat er een credit niet klopt, dan kun je contact met mij opnemen dan pas ik dit z.s.m aan. Mocht je gebruik willen maken van mijn beeld, zorg dan dat mijn credits en een link naar mijn blog erbij vermeld staan. Dank je wel!

Overige
Als je wil bijdragen aan The Freshgang stuur me dan een berichtje. Ook als je een idee of opmerking hebt, laat het me dan weten. Je kan me bereiken via verschillende kanalen. Je vind me op Facebook, Instagram, Twitter, Youtube of Pinterest. Ik reageer altijd!