De gekste koosnaampjes voor kids!

Eigenlijk elke ouder die ik ken geeft koosnaampjes aan zijn kinderen. Op dit moment zijn er een aantal koosnaampjes is erg “hip” zijn, zoals prinses of draakje of natuurlijk boef of vriend/in (die laatste zou ik persoonlijk nooit gebruiken, want je kind is nou eenmaal niet je vriend/in). Maar er zijn ook mensen die een stapje verder gaan in het kiezen van een koosnaampje. Sommige wat gekker dan de andere.

5 koosnaampjes die ik tegenkwam die best wel een beetje gek zijn:
Soppie
Kutje (ja echt, die zag ik voorbijkomen)
Bastaardje
Creep (in Liar Liar)
Oude poepdoos

portrait-317041_1920Gekke kindernamen:
En dan heb je natuurlijk de best wel een beetje gekke kindernamen… Daarvan kan je er hier heel veel vinden!
Persoonlijk vind ik Papa-Kofi best bijzonder gekozen voor een jongen of het onuitspreekbare Ghëarmiangelijanno…En wat dacht je van Rou’chainnelhey of Jonkvrouw voor een meisje?  In 2014 hebben kinderen deze naam gekregen!

Misschien is dit een leuke boek voor op je wishlist: Wie noemt zijn kind nou Chardonnay?
Ik heb er hartelijk om gelachen!

Ik heb zelf ook een bijnaampje voor Tessel: Ranonkeltje, naar mijn favoriete bloem!

ranunculus-asiaticus-252768_1920

 

 

 

 

Wat is jouw bijnaam voor je kleintje?

2 Comments on De gekste koosnaampjes voor kids!

 1. Daphne
  29/11/2015 at 14:43 (3 jaar ago)

  Tja…..ik mag misschien niet reageren, maar vanuit de gedachte dat mijn teckel mijn hondekind is, doe ik het tóch….
  Mix noem ik vaak Druifje, of Purk.
  Niet dat ie daar naar luistert, maar dat doet anders ook nooit.

  Beantwoorden
  • Eve
   29/11/2015 at 18:43 (3 jaar ago)

   Hahahaha! Jouw hond ís jouw kind, dus ook jij hoort erbij 😛 En baby’s luisteren ook niet hoor!

   Beantwoorden

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: