Ik won een heus Pop-Up bier terras!

Een paar weken geleden hoorde ik dat ik de winnaar was van een geweldige prijs, mijn eigen pop-up bierterras! Hiervoor moest je je favoriete bierterras opgeven, wat ik uiteraard gedaan heb. Ik stond er werkelijk versteld van dat ik als winnaar uit de bus kwam en ik geloof dat het voor de Toog, mijn favoriete terras in Koog aan de Zaan, ook een beetje uit de lucht kwam vallen. De verrassing was in ieder geval enorm!

Love beer

 Het feest kon heel snel beginnen!

Binnen twee weken was alles in kannen en kruiken, Anette van Sanoma heeft in heel korte tijd iedereen opgetrommeld om een giga feest in mijn achtertuin op poten te zetten.

Ik was behoorlijk overdondert door wat er allemaal bij komt kijken, er zouden mensen komen die zouden bedienen, er kwam een polaroidmeisje (als je een feestje hebt, doen!), er was een blogger/vlogger (vanaf nu mijn favo blogger/vlogger natuurlijk, Claire van TrendGloss), er was een heuse cameraploeg, er kwam een DJ, er was catering, alles werd in een mediterane stijl aangekleed, er werd LIVE een schilderij gemaakt (ja echt!) en om het af te maken was er natuurlijk bier, bier, bier! Oh, en nog meer bier 🙂

Vrouw en bier = …

Want dit hele feest draaide uiteindelijk om je favoriete terras, maar ook om bierdrinken onder vrouwen te promoten. Vind ik he-le-maal niet erg om aan mee te werken 😉

proost love beer pop up bier terras

Wat het extra leuk maakte is dat wij al bierliefhebbers zijn en dat Bart zelfs zijn eigen bier brouwt, hier heb ik eerder een blog over geschreven: Beschuit met muisjes is voor mietjes.

Interview

Op de grote dag zelf werd ik verwacht bij de Toog, waar Claire mij zou interviewen voor haar Vlog. Je zou denken dat dat best een beetje spannend is, maar nee, voor mij voelde het geweldig en natuurlijk, wat ik in een eerder blog al schreef, ik ben niet vies van een beetje middelpunten, haha.

Hete kolen

Ik moet wel zeggen dat ik op hete kolen zat, want een uur later zouden ze komen opbouwen in mijn tuin, en een uur is maar 60 minuten (goh), maar dat is best wel kort als je een paar takes en omgevingsshots moet maken. En dus kwamen we fashionably late aan in mijn eigen tuin, waar Bart zo vriendelijk was om de stylisten (ja, die waren er ook) te ontvangen. Alles was al in volle gang, maar vooral in volle vaart, GEKKENHUIS! Om 20.00 stipt ging de DJ van start en vanaf dat moment kwam er een boeket aan muziek voorbij want iedereen kon verzoekjes indienen. Heerlijk!

Mijn 15 minutes of fame 😉

Ik geloof dat iedereen het fantastisch vond gezien het feit dat iedereen (ja ik overdrijf niet) dit elk jaar wel zou willen. Het bier was lekker, de hapjes geniaal, de muziek precies goed en de aankleding gewoon geweldig. En om het af te maken kan ik nu, een paar weken later, nog steeds nagenieten van het hele gebeuren. Dat komt zo: Dit hele gebeuren is nogal groots opgezet, naast de vlog op Trendgloss over het feestje is er ook een promofilmpje gemaakt. Die staan allebei online en zijn al door duizenden mensen gezien.

Grazia

Daarnaast werd mij gevraagd of ik geïnterviewd wilde worden door de Grazia, geen enkel probleem! En zo komt het dat er ontzettend veel online te vinden is over het hele feest van Love Beer! Gaaf he? En weet je wat ik ook zo ontzettend leuk vind? De reacties van andere mensen, op YouTube werd er gezegd dat ik een beetje lijk op Adele (minus het geld en de stem natuurlijk) en hoe leuk ik overkom op film (vind ik natuurlijk leuk 🙂 ). Dat heb ik nu trouwens al van meerdere kanten gehoord, dus wie weet moet ik ook maar gaan vloggen!

Hier kan je nog meer vinden over het feest van het jaar:

Style Today
Your little black book

Viva
Grazia

Dit is toch a-mazing?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: