Mijlpaalkaarten

Toen ik zwanger was kon ik uren op youtube zitten turen (Ha Ha) naar filmpjes van trotse nét zwangere ouders die het goede nieuws deelden met familie en vrienden. En naar filmpjes van de onwikkeling van kinderen in 1 jaar tijd (zou die van mij ook zo zijn straks?). Dat ging dan meestal aan de hand van mijlpaalklaarten. “Vandaag is mijn kleine prinsesje 1 week oud en ze heeft een lach laten zien!” Prachtig gestyleerde foto van een verkreukelde baby waar een geweldige kaart naast ligt. Die lach was natuurlijk een reflex, dat weet ik nu achteraf, maar op dat moment kon ik niet wachten tot mijn baby zelf haar eerste lachje zou laten zien. Ik was hevig gebiologeerd door die kaarten en toen ik geweldige kaarten kreeg voor mijn babyshower nam ik me stellig voor dat ook te gaan doen.

Alleen deed ik het nooit. Want wie oh wie heeft hier tijd voor! Ik heb wel foto’s gemaakt natuurlijk, ik heb zelfs een 60 gb uitbreiding gekocht voor mijn telefoon, ik bedoel maar. Alleen Mijlpaarkaarten zijn van een heel ander kaliber. Om die kaarten tot hun recht te laten komen moet je stylen en op een juiste manier neerleggen en de belichting doen en dan hopen dat kindlief een prachtige lach laat zien. En dat alles met een cute setje op een schapenvacht of ander geweldig item die laat zien hoe hip je bent. Ain’t nobody got time for that!

Milestone mijlpaalkaarten

Aan de wil ontbrak het me nooit, ik ben niet vies van een beetje in het middelpunt staan en ook ik maak me schuldig aan “kijk eens hoe geweldig mijn leven is” foto’s. Maar de eerste week met een kindje, man, dan ben je wel met wat anders bezig, althans ik wel. En toen week 2 voorbij was en mijn oog viel op de Mijlpaalkaarten dacht ik: nevermind, het is te laat nu. En dat was het einde van mijn mijlpaalkaarten avontuur.

Mocht er nu ooit een tweede komen dan kán ik gewoon geen mijlpaarkaarten doen, dat zou zo lullig zijn voor Tessel… Hé, wat jammer nou!

Wil je er zelf wel mee aan de slag? Deze kaarten zijn pretty cool!

Mocht jBewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: