Over mij

Over The Fresh Gang

Een aantal jaren lang heb ik geblogd onder andere domeinen, over verschillende onderwerpen. In 2015 ben ik begonnen met The Fresh Gang. Ik merk dat ik soms een wat alternatieve kijk heb op zaken die te maken hebben met moederschap maar ook in het algemeen. In mijn wekelijkse column schrijf ik over de zaken die ik opvallend of ronduit raar vind. Als nieuwbakken moeder ploeg ik mezelf door het moederschapsland.

Daarnaast schrijf ik eerlijke productreviews, vind ik het leuk om zelf dingen te maken, ben ik gek op top tiens en ben ik een groot Pinterest fan.

Over mij

Na de Vrije School en HBO Culturele Maatschappelijke Vorming (met een stukje culturele antropologie) ben ik geland bij een Sociale Werkvoorziening waar ik al een behoorlijk aantal jaren met veel plezier werk. Daarnaast maak ik graag muziek, vind ik snowboarden erg fijn en ben ik bovenal totaal gek op Bart en Tessel.

De handigste tips, tricks en gadgets die ik tegenkom wil ik heel graag met jullie delen. Mijn leven is er dan makkelijker van geworden en ik hoop jullie ook nét dat beetje makkelijker te maken!

 

 

Leave a Reply

CommentLuv badge